Amint az már kiderült, a nevem Csokmai Dávid, 29 éves vagyok.

Hegyközkovácsiban élek Feleségemmel, Incivel. Nagyváradon dolgozom.

Mivel hobbi szinten csinálom, amit csinálok, s mivel munka után van időm foglalkozni webfejlesztéssel, ezért kicsit talán hosszabb időbe is telik egy honlap kiforrása, mintha egy olyan ember készítené, akinek ez a főállása. Azt viszont garantálni tudom, hogy beleadok mindent abba, hogy a legjobbat nyújtsam Neked, a Kliensnek. Mivel nem vagyok profi és nem is ez a főállásom, természetesen ez az árakban is meglátszik, nem fogok egy horribilis összeget elkérni a munkámért.

Egyik alapelvem az, hogy olyan honlapokat kell lassan gyártani, amit a kliens is könnyedén tud kezelni. Ennek próbálok is teljes mértékben eleget tenni, figyelembe véve a TE igényeidet is!

Természetesen a biztonság sem maradhat ki, igyekszem minden általam elkészített honlapnak a legnagyobb, és leghatékonyabb biztonsági hátteret biztosítani.

Meglévő honlapok szerkesztesét, rendbetételét, átalakítását is vállalom.

Tehát, ha egy olyan honlapra van szükséged, ami átlátható, ami egyszerű, s könnyen szerkeszthető, akkor jó helyen jársz.

Minden megegyezés alapon működik, leülünk, megbeszéljük, letisztázzuk a dolgokat. Nem akarok, és nem is fogok senkit sem átverni, megkopasztani :).

Írj bátran egy üzenetet nekem, s a lehető legrövidebb időn belül felveszem veled a kapcsolatot, megbeszéljük a részleteket, s indulhat is a munka.